Melabur Dalam Matawang Kripto Untuk Masa Depan Cerah!

Mata wang digital adalah perkara yang paling popular dalam dekad ini FXCM CLIENT FIRST-TRADER DRIVEN. Dalam tempoh lima tahun yang lalu mereka telah berkembang pada kadar yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Bukan sahaja kehadiran mereka, tetapi juga kualiti luar biasa yang mereka miliki menjadikan mereka subjek perhatian. Harga eksponen mereka yang sentiasa meningkat menarik perhatian. Eko-sistem terpencar, yang menawarkan kerahasiaan nama dan penyelesaian cepat, dan teknologi canggih juga merupakan faktor pertumbuhan mereka.

Pelaburan dalam saham biasa vs altcoin

Pelabzran Altcoin adalah topik hangat dalam perdebatan global. Ini kerana pelaburan altcoin tidak sama dengan pelaburan tradisional dalam syarikat. Apabila anda melabur dalam saham, anda sebenarnya membeli saham kecil perniagaan yang sedang dilaburkan. Anda membeli saham dalam syarikat itu, dan mengikut prestasinya, anda sama ada untung atau rugi. Pelaburan mata wang kripto memberi anda token digital dan kuasa untuk mencipta aplikasi terdesentralisasi dan kontrak pintar. Pertukaran Cryptocurrency Eksklusif, seperti GDAX dan Kraken, adalah satu-satunya tempat di mana anda boleh berdagang mata wang kripto.

Berikut ialah beberapa perbandingan yang boleh membantu anda memahami perbezaan antara mereka.

Perspektif pulangan: Modal teroka tradisional mempunyai ufuk antara tujuh dan sepuluh tahun. Pelaburan yang dikuasakan mata wang kripto, bagaimanapun, hanya mempunyai tempoh satu hingga lima tahun.

Dalam pelaburan tradisional, pemilikan berlaku dalam saham pilihan. Untuk Cryptocurrency ia boleh menjadi saham, Cryptocurrency atau token.

Dalam kes pelaburan dalam pelaburan tradisional, anda biasanya boleh memilih antara pelaburan Angel atau Seed, serta penyertaan di mana-mana peringkat dari awal. Kaedah keluar yang paling biasa adalah melalui pelaburan dan pemerolehan tradisional atau melalui ICO. Dalam model perniagaan tradisional, syarikat akan menjual produk atau perkhidmatan. Dengan Cryptocurrencies, ekonomi pekeliling baharu dengan tokennya dicipta.

Kesahan. Dalam modal teroka tradisional, syarikat biasanya “Syarikat Liabiliti Terhad”, atau mereka tertakluk kepada undang-undang korporat. Dalam pelaburan Cryptocurrency, LLC bertanggungjawab untuk mencipta teknologi serta menjalankan perniagaan. DAO mungkin tidak berdaftar.

Mata wang dana: Ini ialah wang fiat untuk pelaburan dalam pasaran tradisional. Dalam kes Cryptocurrency, ia boleh sama ada mata wang fiat atau altcoin. Pendekatan Pasaran untuk Pelaburan Tradisional sama ada mencipta model baharu atau menyokong model sedia ada. Pelaburan kripto sentiasa mencipta model perniagaan baharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *